Logo
Logo Logo
Đăng ký Đăng nhập
  • Trang chủ
  • GIỚI THIỆU
  • Tin tức - Sự kiện
    • Tin tức chung
    • Giới thiệu về sách
    • Thông cáo báo chí
    • Tin nhà xuất bản
  • Ấn phẩm
    • Tạp chí Khoa học
    • Bộ sách tham khảo
    • Bộ sách chuyên khảo
    • Sách nhà nước đặt hàng
    • Sách liên kết
  • Sách điện tử
  • Thủ Tục Xuất Bản
  • Liên hệ
    • Hệ thống phát hành
  • Tuyển tập
  • Trang chủ
  • GIỚI THIỆU
  • Tin tức - Sự kiện
  • Ấn phẩm
  • Sách điện tử
  • Thủ Tục Xuất Bản
  • Liên hệ
  • Tuyển tập
Logo Logo

Danh mục sách

  • Tạp chí KH&CN
    • Vietnam Journal of Mathematics
    • Advances in natural sciences: Nanoscience and nanotechnology
    • Vietnam Journal of Earth Sciences
    • Vietnam Journal of Chemistry
    • Communications in Physics
    • Vietnam Journal of Mechanics
    • Journal of Computer Science and Cybernetics
    • Vietnam Journal of Science and Technology
    • Academia Journal of Biology
    • Vietnam Journal of Marine Science and Technology
    • Vietnam Journal of Biotechnology
  • Bộ sách tham khảo
    • Sinh học
    • Hóa học
    • Công nghệ sinh học
    • Toán học
    • Công nghệ biển
    • Vật lý
    • Công nghệ môi trường
  • Bộ sách chuyên khảo
    • Sách đỏ Việt Nam
    • Sách ứng dụng và phát triển công nghệ cao
    • Sách tài nguyên TN & MT Việt Nam
    • Sách nghiên cứu cơ bản
    • Sách Đại học và sau đại học
    • Sách biển và công nghệ biển
  • Sách liên kết
    • Sách truyện thiếu nhi
    • Kỹ năng sống
  • Sách nhà nước đặt hàng
    • Sách giáo khoa - Giáo trình
    • Sách luật
    Thứ 6, Ngày 9 tháng 5 năm 2025
    07:23:18 PM
    1.  
    2.  
    3.  
    4.  

    Tạp chí Khoa học và Công nghệ

    Số: 1.2
    Tác giả:
    Tình trạng: Còn hàng
    Số trang:
    Năm: 2019
    Kích thước:
    Giá bìa: 45.000 VNĐ
    Mua ấn phẩm

    Mục lục

    1. EFFECT OF FISH SCALE COLLAGEN ON SOME CHARACTERISTICS AND DRUG RELEASE OF CARRAGEENAN/COLLAGEN/ALLOPURINOL FILM

    Chinh Thuy Nguyen, Mai Thi Tran, Manh Quoc Vu, Tran Thi Thu Nguyen, Trang Do Mai Tran, Trung Quoc Vu, Hang Van Ha, Hoang Thai

     

    2. IN VITRO EVALUATION OF ANTIBACTERIAL ACTIVITY OF GARLIC ALLIUM SATIVUM AGAINST POULTRY PATHOGENS AND EFFECT OF GARLIC SUPPLEMENTATION ON DUCKLING GROWTH PERFORMANCE

    Tien Cuong Nguyen, Thi Anh Phuong Chu, Hai Van Nguyen

     

    3. STUDY ON CHANGES IN CHEMICAL COMPOSITIONS AND BIOACTIVE COMPOUNDS IN POUTERIA CAMPECCHIANA FRUIT DURING STORAGE

    Tran Xuan Hien, Huynh Lien Huong, Nguyen Trung Thanh

     

    4. OPTIMIZATION OF CONDITIONS OF EXTRACTION PROCESS FROM COFFEE CHERRY PULP (CASCARA) AND APPLICATION TO DRINKING WATER PRODUCTS WITH ANTIOXIDANT ACTIVITY

    Phuong Mai Nguyen Do, Quynh Thi Truc Hoang, Anh Thi Hong Le

     

    5. STUDY ON THE EFFECT OF CALCIUM-ALGINATE AND WHEY PROTEIN ON THE SURVIVAL RATE OF Bifidobacterium bifidum IN MAYONNAISE

    Dong My Lieu, Hoang Thi Thuy Hang, Nguyen Thi Truc Quyen, Nguyen Thien Luan, Le Thi Kim Ngan, Nguyen Thi Ly, Nguyen Huyen Nguyet Tran, Dang Thi Kim Ly

     

    6. OPTIMIZATION OF CONDITIONS FOR CAROTENOIDS EXTRACTION FROM SHRIMP WASTE USING ORGANIC SOLVENT

    Le Thanh Ha, Le Duy Thang

     

    7. ASSESSMENT OF ANTIBIOTIC RESISTANCE AND BACTERIAL CONTAMINATION OF ICE SOLD IN CANTHO CITY, VIETNAM

    Ngoc Thi Anh Tong

     

    8. Purification and bioactivity of fucoidan from kappaphycus alvarezii alga

    Nhon Thi Ngoc Hoang, Anh Thi Hong Le, Kiet Tuan Nguyen, Chi Thi Minh Nguyen, Ngoc Thi My Le, Tien Pham Cam Nguyen

     

    9. WHEY PROTEIN ADDITION TO FACILITATE ACCELERATION OF YOGHURT FERMENTATION

    Nguyen Chính Nghia, Vu Thu Trang, Do Van Duong

     

    10. EFFECTS OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION EFFICIENCY AND CHEMICAL CHARACTERISTICS OF TEA SEED OIL FROM “TRUNGDU” TEA VARIETY

    Thao Thi Phuong Phan, Thi Thu Hang Tran, Hoang Dinh Hoa, Vu Hong Son

     

    11. ASSESSING CONSUMER BEHAVIOR TOWARDS FISH SAUCE PRODUCTS BY USING FOOD CHOICE QUESTIONNAIRE

    Le Thuy Linh, Le Minh Tam, Vuong Diu Ai, Nguyen Hoang Dzung

     

    12. OPTIMIZATIONOFENZYMATIC HYDROLYSIS PROCESS FROM SHRIMP BY-PRODUCT FOR SHRIMP SAUCE PRODUCTION

    Do Thi Yen, Nguyen Thi May

     

    13. Optimization of Extraction of Total Phenolic and Total Flavonoid from Seeds of Alpinia blepharocalyx K. Schum. Using The Response Surface Methodology

    Thanh Tan Nguyen, Huyen Thi Thanh Mai, Tuan Ngoc Nguyen, Quang Dinh Tran, Thang Dinh Tran

     

    14. Study the appropriate conditions to obtain germinated brown rice with high biological activity

    Van Anh Luu, Hang Thanh Nguyen, Giang Truong Nguyen

     

    15. VOLATILE COMPOSITION, ANTIOXIDANT PROPERTY AND ANTIMICROBIAL ACTIVITIES AGAINST FOOD-BORNE BACTERIA OF VIETNAMESE THYME (Thymus vulgaris L.) ESSENTIAL OIL

    Cung Thi To Quynh, Vu Thu Trang

     

    16. TECHNICAL ASSESSMENT OF GAMMA-AMINO BUTYRIC ACID (GABA) PRODUCTION FROM RICE BRAN

    Dat Quoc Lai, An Thanh Ngo, Phung Thi Kim Le, Dung Hoang Nguyen, Long Quang Nguyen

     

    17. OPTIMAL FERMENTATION CONDITIONS FOR ANTIBIOTIC PRODUCTION BY ENDOPHYTIC Streptomyces cavourensis YBQ59 ISOLATED FROM Cinnamomum cassia Presl

    Thi Hanh Nguyen Vu, Quang Huy Nguyen, Thi Thu Hang Le, Son Chu-Ky, Quyet Tien Phi

     

     

    Bản quyền thuộc về Nhà xuất bản Khoa học tự nhiên và Công nghệ.

    Địa chỉ: Nhà A16 - Số 18 Hoàng Quốc Việt, Cầu Giấy, Hà Nội
    Điện thoại: (+84)(24) 2214.9041 - (+84)(24)2214.9040 - Email: nxb@vap.ac.vn